DISTINCTION®

DISTINCTION®

Distinction® - Outstanding. Distinctive. Individual.

Ny spennende papirtype lansert fra Papyrus Norge AS. Vi på HBO AS har selvfølgelig tilgang til dette, ta kontakt med oss om du ønsker å se og høre mer om denne nye ubestrøkne kvaliteten. Vi skaffer også prøvefolder om ønskelig.

Den nye generasjonen av Distinction® papir gir forretningstrykksaker en spesiell opplevelse. Med attraktive, overflater som gir en myk følelse, flotte fargenyanser eller en utsøkt hvithet - Distinction® er designet for et eget karakteristisk utseende.

Distinction® er også et foretrukket valg for bruksområder som går utover det klassiske innen forretningstrykksaker: omslag, brosjyrer, årsrapporter og DM som vi gi et særegent utseende når de trykkes på Distinction®.

Distinction® er tilgjengelig i 3 forskjellige kvaliteter;
Distinction® Matt er et trefritt, ubestrøket, hvitt papir i 4 forskjellige nyanser av hvitt, Distinction® Laid er et antikkriflet, trefritt, ubestrøket papir, i 5 forskjellige lyse fargenyanser. Distinction® Smooth er et trefritt, ubestrøket, hvitt papir med en meget jevn overflate. Med og uten vannmerke. Leveres i 5 lyse fargenyanser. Alle kvalitetene leveres med et matchende konvoluttsortiment og alle er FSC®- sertifiserte.