Specials Finest Paper

Specials Finest Paper

Specials® finest paper - vekker ekte følelser

Specials® er Papyrus' varemerke for et nøye utvalgt, men allikevel konkurransedyktig sortiment for klassiske, innovative og kreative papirkvaliteter. Du vil finne velkjente varemerker fra ledende produsenter av papir i Europa i Specials® sortimentet.

HBO har tilgang til hele Specials® stortimentet og har også gode erfaringer med bruk og effekt i bruk av papiret. Avhengig av hvilken virksomhet du driver og hvilken idendtitet du ønsker å fremstå med - så vil vi være en god sparringpartner og rådgiver i valg av papir. Papir vekker følelser :-)

Papirkvalitetene i Specials® sortiment er så unike med deres overflater, strukturer, farger og spesialeffekter, at de emosjonelt understreker og støtter budskapet, selv om ingenting er trykt på dem. Med Specials®, kan designere og trykkere både forbedre og forsterke effekten med papirkvaliteter som behager øyet, kjærtegner hånden og fasinerer mottakeren. Det pirrer nysgjerrigheten, inspirerer til kreativitet og avslører lidenskap. Specials® finest paper vekker ekte følelser.