Eiendomsprospekt - Kvednatunet

Lekkert prospekt
Kvednatunet er et moderne boligprosjekt med en fantastisk beliggenhet ved turparadiset Djupadalen. Området skal bygges ut i flere trinn, og vil bestå av leiligheter og eneboliger i rekke. Første trinn består av to leilighetsbygg på 8 etasjer med 22 innholdsrike leiligheter i hvert bygg, parkeringsanlegg og heis. Leilighetene vil variere i størrelse og ha gode planløsninger. Det blir lagt stor vekt på det estetiske, både når det gjelder materialvalg og frodige uteområder. Uteområdet blir opparbeidet med beplantning og naturlige elementer, og det tilrettelegges for en del uteaktiviteter som gjør at hagen blir en naturlig møteplass for beboerne på Kvednatunet.

Aase og Kathrine hos Appex ønsket høy kvalitet på prospektet og kontaktet oss for gjennomgang og ideer rundt papir og effekter. Og her har vi fått boltre oss i alt vi måtte ønske. Brosjyreomslag og deler av innmaten er trykket på papir laget av organisk avfall. Paperwise Natural er et særdeles behagelig og jordnært papir som gir trykksaken et lunt og tillitsfullt uttrykk. Forsiden er gjort levende med preg på kartet som er svakt trykket i grått i bakgrunnen. Emblemet til Kvednatunet er kjørt med sort blank hotfoil. Deler av innmaten er trykket på 150gr Paperwise Natural - og for å skape kontrast til det naturlige - er midtseksjonen trykket på 150gr. Arctic Volume High White med gloss HBO-lakk. Og rundt det hele er et klaffomslag på 540gr. Gmund Heidi Dull Black. Her er det silketrykket med hvit farge og bronsefarge med spot UV-lakk. Deretter er klaffomslaget stanset med runde hjørner, rillet i rygg og klaff, maljet med sort blank malje. Selve brosjyren er limt inn i klaffomslaget og knyttet lekkert igjen med sort skinnreim.

Dette var veldig kort forklart - og dette er blitt så lekkert og innbydende at det ikke holder å snakke om det. Det må oppleves!!!
Idag - 10. mai 2017 - er det salgsstart på Kvednatunet. Les mer om dette på https://www.kvednatunet.no - besøk visningsstudioet og skaff deg et prospekt.

Dato
Mai 2017
Konsept og design
Appex v/Katrine og Aase
Vår oppgave
Rådgivere på papir og effekter samt produksjon. Med god hjelp av Haugesund Silketrykk på silketrykk, lakk og digitalskjæring